Seborga

GEOGRAPHIE

Главен град
Political_regime
Континентот
Европа
Површина (km2)
5
Соседните земји

DEMOGRAPHIE

Население (2011)
319
Јазици
Religion

ECONOMIE

Валута
Валутен код ISO3
Стапка на (/Euro)
0 ()
од
во
EUR
1 5 10 50 100 200 500 1000

USD
1 5 10 50 100 200 500 1000

Патување

Знаме
кодот на државата ISO2
SP
Телефон Индекс
184
Временска зона
UTC
Стандарди за електрична енергија
Напон : 220 V
Фреквенција : 50 Hz
Тип на електрични приклучоци :
Administrative_formalities
Metric
Health
Budget
Season
Wildlife
Flora
Tosee