France

Временска зона

време UTC
UTC + 2

UTC - 4

Знаме
кодот на државата ISO2
FR
Главен град
Континентот
Европа
Валута

Соседните земји

Application

Примена

Часовна

потекло

Земја

Град

цел

Земја

Град

Конверзија на часови

временската разлика : часа