United Kingdom (Great Britain and Northern Ireland)

Временска зона

време UTC
UTC + 1

UTC + 1

UTC + 1

UTC + 1

Знаме
кодот на државата ISO2
GB
Главен град
Континентот
Европа

Соседните земји

Application

Примена

Часовна

потекло

Земја

Град

цел

Земја

Град

Конверзија на часови

временската разлика : часа