Svalbard and Jan Mayen Islands

GEOGRAPHIE

Главен град
Political_regime
Континентот
Европа
Површина (km2)
62,422
Соседните земји

DEMOGRAPHIE

Население (2011)
0
Јазици
Religion

ECONOMIE

Валута
Норвешка круна
Валутен код ISO3
NOK
Стапка на (Norwegian Krone/Euro)
9.4518 (22 October 2018)
од
во
EUR
1 5 10 50 100 200 500 1000

USD
1 5 10 50 100 200 500 1000

Патување

Знаме
кодот на државата ISO2
SJ
Телефон Индекс
47
Временска зона
UTC
Стандарди за електрична енергија
Напон :
Фреквенција :
Тип на електрични приклучоци :
Administrative_formalities
Metric
Health
Budget
Season
Wildlife
Flora
Tosee

Други земји во светот, нивните конвертори

Врати се да конвертори

Кликнете на мапата или избери земја тука :