Bolivia

Временска зона

време UTC
UTC - 4

Знаме
кодот на државата ISO2
BO
Главен град
Континентот
Јужна Америка

Соседните земји

Application

Примена

Часовна

потекло

Земја

Град

цел

Земја

Град

Конверзија на часови

временската разлика : часа