време UTC
Час
(21 Jul)
(21 Jul)
UTC надомести: UTC + 8.5
Latitude
39.0167
Лонгитуда
125.75
Изгрејсонце
05:01
Зајдисонце
19:25
Транзит
12:13

Application

Примена

Прикажи ги време на локации во близина на Pyongyang :