Dominican Republic

Временска зона

време UTC
Знаме
кодот на државата ISO2
DO
Главен град
Континентот
Северна Америка

Соседните земји

Application

Примена

Часовна

потекло

Земја

Град

цел

Земја

Град

Конверзија на часови

временската разлика : часа