Federated States of Micronesia

Временска зона

време UTC
UTC + 11

UTC + 11

UTC + 10

UTC + 10

Знаме
кодот на државата ISO2
FM
Главен град
Континентот
Океанија

Соседните земји

Application

Примена

Часовна

потекло

Земја

Град

цел

Земја

Град

Конверзија на часови

временската разлика : часа