време UTC
Час
(16 Jul)
(15 Jul)
UTC надомести: UTC - 10
Latitude
-17.32
Лонгитуда
-149.34
Изгрејсонце
06:30
Зајдисонце
17:36
Транзит
12:03

Application

Примена

Прикажи ги време на локации во близина на Papeete :