време UTC
Час
(20 May)
(20 May)
UTC надомести: UTC - 0
Latitude
11.85
Лонгитуда
-14.4167
Изгрејсонце
06:35
Зајдисонце
19:13
Транзит
12:54

Application

Примена

Прикажи ги време на локации во близина на Bissau :

Guinea
Guinea-Bissau
Senegal