време UTC
Час
(24 May)
(24 May)
UTC надомести: UTC + 5.75
Latitude
27.7167
Лонгитуда
85.3167
Изгрејсонце
05:13
Зајдисонце
18:47
Транзит
12:00

Application

Примена

Прикажи ги време на локации во близина на Kathmandu :