New Zealand

Временска зона

време UTC
UTC + 13

UTC + 13.75

UTC + 13

Знаме
кодот на државата ISO2
NZ
Главен град
Континентот
Океанија

Соседните земји

Application

Примена

Часовна

потекло

Земја

Град

цел

Земја

Град

Конверзија на часови

временската разлика : часа