Niue

Временска зона

време UTC
UTC - 11

UTC - 11

Знаме
кодот на државата ISO2
NU
Главен град
Континентот
Океанија

Соседните земји

Application

Примена

Часовна

потекло

Земја

Град

цел

Земја

Град

Конверзија на часови

временската разлика : часа