South Georgia and South Sandwich Islands

Временска зона

време UTC
UTC - 2

UTC - 2

Знаме
кодот на државата ISO2
GS
Главен град
Континентот
Antarctica

Соседните земји

Application

Примена

Часовна

потекло

Земја

Град

цел

Земја

Град

Конверзија на часови

временската разлика : часа