ANG - RON

Изберете валути:

Application

Примена

Флорин Antilla ( ANG )


Валута ANG (Флорин Antilla) е валута на овој земји Netherlands Antilles , Netherlands Antilles

Сите курс на валута ANGЛеа ( RON )


Валута RON (Леа) е валута на овој земји Romania , Romania

Сите курс на валута RON