ANG - UAH

Изберете валути:

Application

Примена

Флорин Antilla ( ANG )


Валута ANG (Флорин Antilla) е валута на овој земји Netherlands Antilles , Netherlands Antilles

Сите курс на валута ANGHryvnia ( UAH )


Валута UAH (Hryvnia) е валута на овој земји Ukraine , Ukraine

Сите курс на валута UAH