Andorra

Временска зона

време UTC
Знаме
кодот на државата ISO2
AD
Главен град
Континентот
Европа
Валута

Соседните земји

Application

Примена

Часовна

потекло

Земја

Град

цел

Земја

Град

Конверзија на часови

временската разлика : часа