Spain

Временска зона

време UTC
UTC - 0

UTC + 1

UTC + 1

UTC + 1

Знаме
кодот на државата ISO2
ES
Главен град
Континентот
Северна Америка
Валута

Соседните земји

Application

Примена

Часовна

потекло

Земја

Град

цел

Земја

Град

Конверзија на часови

временската разлика : часа