време UTC
Час
(23 Feb)
(24 Feb)
UTC надомести: UTC + 10.5
Latitude
-30.05
Лонгитуда
141.45
Изгрејсонце
06:53
Зајдисонце
19:41
Транзит
13:17

Application

Примена

Прикажи ги време на локации во близина на Broken Hill :