време UTC
Час
(26 Apr)
(26 Apr)
UTC надомести: UTC + 10
Latitude
0
Лонгитуда
0
Изгрејсонце
15:56
Зајдисонце
03:58
Транзит
21:57

Application

Примена

Прикажи ги време на локации во близина на Canberra :