Bhutan

Временска зона

време UTC
UTC + 6

Знаме
кодот на државата ISO2
BT
Главен град
Континентот
Азија
Валута

Соседните земји

Application

Примена

Часовна

потекло

Земја

Град

цел

Земја

Град

Конверзија на часови

временската разлика : часа