India

Временска зона

време UTC
UTC + 5.5

UTC + 4.5

Знаме
кодот на државата ISO2
IN
Главен град
Континентот
Азија

Соседните земји

Application

Примена

Часовна

потекло

Земја

Град

цел

Земја

Град

Конверзија на часови

временската разлика : часа