ANG - AMD

Изберете валути:

Application

Примена

Флорин Antilla ( ANG )


Валута ANG (Флорин Antilla) е валута на овој земји Netherlands Antilles , Netherlands Antilles

Сите курс на валута ANGЕрменија Dram ( AMD )


Валута AMD (Ерменија Dram) е валута на овој земји Armenia , Armenia

Сите курс на валута AMD