ANG - BOB

Изберете валути:

Application

Примена

Флорин Antilla ( ANG )


Валута ANG (Флорин Antilla) е валута на овој земји Netherlands Antilles , Netherlands Antilles

Сите курс на валута ANGБоливиано ( BOB )


Валута BOB (Боливиано) е валута на овој земји Bolivia , Bolivia

Сите курс на валута BOB