ANG - CAD

Изберете валути:

Application

Примена

Флорин Antilla ( ANG )


Валута ANG (Флорин Antilla) е валута на овој земји Netherlands Antilles , Netherlands Antilles

Сите курс на валута ANGКанадски долар ( CAD )


Валута CAD (Канадски долар) е валута на овој земји Canada , Canada

Сите курс на валута CAD