ANG - COP

Изберете валути:

Application

Примена

Флорин Antilla ( ANG )


Валута ANG (Флорин Antilla) е валута на овој земји Netherlands Antilles , Netherlands Antilles

Сите курс на валута ANGКолумбиската пезос ( COP )


Валута COP (Колумбиската пезос) е валута на овој земји Colombia , Colombia

Сите курс на валута COP