ANG - DJF

Изберете валути:

Application

Примена

Флорин Antilla ( ANG )


Валута ANG (Флорин Antilla) е валута на овој земји Netherlands Antilles , Netherlands Antilles

Сите курс на валута ANGЏибути франк ( DJF )


Валута DJF (Џибути франк) е валута на овој земји Djibouti , Djibouti

Сите курс на валута DJF