ANG - FKP

Изберете валути:

Application

Примена

Флорин Antilla ( ANG )


Валута ANG (Флорин Antilla) е валута на овој земји Netherlands Antilles , Netherlands Antilles

Сите курс на валута ANGКнига на Фокландските ( FKP )


Валута FKP (Книга на Фокландските) е валута на овој земји Falkland Islands , Falkland Islands

Сите курс на валута FKP