ANG - GIP

Изберете валути:

Application

Примена

Флорин Antilla ( ANG )


Валута ANG (Флорин Antilla) е валута на овој земји Netherlands Antilles , Netherlands Antilles

Сите курс на валута ANGГибралтарска фунта ( GIP )


Валута GIP (Гибралтарска фунта) е валута на овој земји Gibraltar , Gibraltar

Сите курс на валута GIP