ANG - HKD

Изберете валути:

Application

Примена

Флорин Antilla ( ANG )


Валута ANG (Флорин Antilla) е валута на овој земји Netherlands Antilles , Netherlands Antilles

Сите курс на валута ANGХонг Конг долари ( HKD )


Валута HKD (Хонг Конг долари) е валута на овој земји Hong Kong , Hong Kong

Сите курс на валута HKD