ANG - HNL

Изберете валути:

Application

Примена

Флорин Antilla ( ANG )


Валута ANG (Флорин Antilla) е валута на овој земји Netherlands Antilles , Netherlands Antilles

Сите курс на валута ANG



Lempira ( HNL )


Валута HNL (Lempira) е валута на овој земји Honduras , Honduras

Сите курс на валута HNL