ANG - JMD

Изберете валути:

Application

Примена

Флорин Antilla ( ANG )


Валута ANG (Флорин Antilla) е валута на овој земји Netherlands Antilles , Netherlands Antilles

Сите курс на валута ANGЈамајкански долар ( JMD )


Валута JMD (Јамајкански долар) е валута на овој земји Jamaica , Jamaica

Сите курс на валута JMD