ANG - KPW

Изберете валути:

Application

Примена

Флорин Antilla ( ANG )


Валута ANG (Флорин Antilla) е валута на овој земји Netherlands Antilles , Netherlands Antilles

Сите курс на валута ANGОсвои Северна Кореја ( KPW )


Валута KPW (Освои Северна Кореја) е валута на овој земји Democratic People's Republic of Korea , Democratic People's Republic of Korea

Сите курс на валута KPW