ANG - MRO

Изберете валути:

Application

Примена

Флорин Antilla ( ANG )


Валута ANG (Флорин Antilla) е валута на овој земји Netherlands Antilles , Netherlands Antilles

Сите курс на валута ANGOuguija ( MRO )


Валута MRO (Ouguija) е валута на овој земји Mauritania , Mauritania

Сите курс на валута MRO