ANG - PGK

Изберете валути:

Application

Примена

Флорин Antilla ( ANG )


Валута ANG (Флорин Antilla) е валута на овој земји Netherlands Antilles , Netherlands Antilles

Сите курс на валута ANGКино СИМЕОНОВА ( PGK )


Валута PGK (Кино СИМЕОНОВА) е валута на овој земји Papua New Guinea , Papua New Guinea

Сите курс на валута PGK