ANG - PHP

Изберете валути:

Application

Примена

Флорин Antilla ( ANG )


Валута ANG (Флорин Antilla) е валута на овој земји Netherlands Antilles , Netherlands Antilles

Сите курс на валута ANGФилипински пезос ( PHP )


Валута PHP (Филипински пезос) е валута на овој земји Philippines , Philippines

Сите курс на валута PHP