ANG - PYG

Изберете валути:

Application

Примена

Флорин Antilla ( ANG )


Валута ANG (Флорин Antilla) е валута на овој земји Netherlands Antilles , Netherlands Antilles

Сите курс на валута ANGГуарани ( PYG )


Валута PYG (Гуарани) е валута на овој земји Paraguay , Paraguay

Сите курс на валута PYG