ANG - TRY

Изберете валути:

Application

Примена

Флорин Antilla ( ANG )


Валута ANG (Флорин Antilla) е валута на овој земји Netherlands Antilles , Netherlands Antilles

Сите курс на валута ANGНова турска лира ( TRY )


Валута TRY (Нова турска лира) е валута на овој земји Turkey , Turkey

Сите курс на валута TRY