ANG - UGX

Изберете валути:

Application

Примена

Флорин Antilla ( ANG )


Валута ANG (Флорин Antilla) е валута на овој земји Netherlands Antilles , Netherlands Antilles

Сите курс на валута ANGУганда Шилинг ( UGX )


Валута UGX (Уганда Шилинг) е валута на овој земји Uganda , Uganda

Сите курс на валута UGX