ANG - VUV

Изберете валути:

Application

Примена

Флорин Antilla ( ANG )


Валута ANG (Флорин Antilla) е валута на овој земји Netherlands Antilles , Netherlands Antilles

Сите курс на валута ANGVatu ( VUV )


Валута VUV (Vatu) е валута на овој земји Vanuatu , Vanuatu

Сите курс на валута VUV