време UTC
Час
(26 Apr)
(26 Apr)
UTC надомести: UTC + 2
Latitude
41.37
Лонгитуда
-5.05
Изгрејсонце
07:26
Зајдисонце
21:09
Транзит
14:17

Application

Примена

Прикажи ги време на локации во близина на San Salvador :