време UTC
Час
(26 Apr)
(26 Apr)
UTC надомести: UTC + 1
Latitude
28.1
Лонгитуда
-14.6
Изгрејсонце
07:24
Зајдисонце
20:27
Транзит
13:56

Application

Примена

Прикажи ги време на локации во близина на Canary :